Logo BLUEHAND
contact Bluehand Ne gasesti si
FACEBOOK

Cine este BLUEHAND

Aici iti vom spune cate ceva despre noi. Cine suntem, ce facem si ce ne dorim de la Bluehand.
           
In primul rand suntem o echipa tanara, cel mai batran dintre noi are varsta de 33 de ani, iar cel mai tanar 18. Asta nu ne-a impiedicat niciodata sa avem relatii armonioase, de multe ori e nevoie ca cei mai in varsta sa fie uimiti de entuziasmul tinerilor iar tinerii sa beneficieze de experienta celor mai in varsta si de cunostiintele lor.

Logoul de mai sus este o trademark-ul nostru si este o certificare a calitatii serviciilor prestate. Bluehand va propune garantie a calitatii si o recunoastere a unor obiective pe unde echipa Bluehand a trecut, asa ca unde vedeti logoul Bluehand stiti ca o echipa se ocupa de locatia respectiva si impreuna cu acest lucru vine garantarea unei curatenii exemplare.

Anca - Relatii clienti
Cu o experienta bogata si indelungata in relatiile cu clienti, Anca se va ocupa de toate intrebrile tale referitoare la noi, sau la servicile de curatenie pe care ti le punem la dispozitie, de asemenea ea se va ocupa de ducerea la bun sfarsit a procesului de derulare a actelor dintre noi, oferte/contracte/facturi

Octavian - Tehnic
De la Webdesign si Grafica Publicitara la Constructii, Amenajari Interiore si mai apoi la Pardoseli Din Rasina si constructia / exploatarea Utilajelor Industriale, Octavian are o experienta de 12 ani prin diferite firme si domenii de activitate.
Ultimii patru ani petrecuti in realizarea de pardoseli industriale si mai ales in procesul de intretinere si curatarea acestora a fost elementul decisiv pentru a porni intr-o noua aventura cu serviciile de curatenie si intretinere (comercial/industriale) iar apoi zona rezidentiala.

Marian - Supervizer
El este cel ce se ocupa cu supervizarea lucrarilor de curatenie, se va asigura ca echipele de lucru vor respecta punctele ce trebuiesc urmate ca in final clientuli, adica dumneavoastra sa beneficiati de o fisa de buna realizare a serviciilor de curatenie.